Un bărbat a fost accidentat mortal de o maşină ce dădea cu spatele

 Miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.55, un bărbat de 54 de ani, din judeţul Neamţ, a fost accidentat mortal de o maşină care executa manevra de mers înapoi.

Accidentul s-a petrecut pe DJ 208, în interiorul comunei Dolheşti, maşina care l-a lovit fiind condusă de un tânăr de 26 de ani, care nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei.

Din comunicatul IPJ Suceava rezultă că persoana decedată era muncitor necalificat la o societate comercială din judeţul Neamţ, iar în momentul accidentului se afla în timpul serviciului, colectând deşeuri menajere.

„În cauză au fost sesizaţi reprezentanţii ITM. Suceava şi ISCTR Suceava, pentru efectuarea de verificări cu privire la securitatea muncii şi legalitatea transportului” a transmis comisar-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI