Ozzy Osbourne s-a separat de soţia sa după 33 de ani de căsătorie

Ozzy Osbourne SharonOzzy Osbourne, cunoscut sub numele de „părintele heavy metal” împreună cu grupul său „Black Sabbath”, şi soţia sa Sharon, cu care era căsătorit de mai bine de treizeci de ani, s-au separat, informează media americană citată de agenţia France Presse (AFP). Citând surse neidentificate, specialiştii în viaţa celebrităţilor de la revistele „E! News” şi „Entertainment Tonight” au anunţat că cei doi au decis să pună capăt căsătoriei lor care dura de 33 de ani. Cu toate acestea, revista „People” scrie că, deşi cântăreţul în vârstă de 67 de ani, s-a mutat într-ad
evăr din casa lor situată aproape de Los Angeles, separarea poate fi numai temporară şi ar putea fi legată de o relaţie extraconjugală a cântăreţului britanic. Totuşi, cele trei surse media sunt de acord asupra unui punct: el nu a avut nicio nouă recidivă în abstinenţa legată de alcool şi droguri. Cuplul nu a comentat aceasta informaţie.

Sharon, în vârstă de 63 de ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, când tatăl său era director al trupei „Black Sabbath” din Birmingham (Anglia), care a pus bazele curentului muzical „heavy-metal” la începutul anilor 1970. Ea s-a căsătorit cu el şi a preluat managementul carierei lui solo, recrutând chitarişti şi compozitori care au menţinut în prim-plan curentul „heavy metal”, precum şi polemicile, de-a lungul anilor. Mai târziu, ea a luat sub aripa sa protectoare şi alte trupe de hard rock.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: