Keith Richards a recunoscut că majoritatea hainelor pe care le poartă sunt împrumutate de la soţia sa

keith richardsCunoscut pentru stilul său vestimentar excentric, Keith Richards, chitaristul trupei britanice The Rolling Stones, a dezvăluit recent că nu se îmbracă exclusiv cu haine destinate bărbaţilor, ci este un adept al vestimentaţiei potrivite ambelor sexe, scrie The Telegraph în ediţia online. Vorbind cu prilejul lansării evenimentului „Exhibitionism”, prima expoziţie internaţională despre grupul The Rolling Stones, chitaristul a recunoscut că împrumută haine din garderoba soţiei şi a fetelor sale. Artistul de 72 de ani a oferit curatorilor expoziţiei acces la garderoba sa, din care au folosit jumătate. „Încă port aceste lucruri, ele nu sunt istorie pentru mine, sunt hainele mele”, a spus Keith Richards.

Chitaristul, care poartă frecvent jachete şi baticuri colorate de la soţia sa, a recunoscut că purtarea hainelor feminine a reprezentat parte din viaţa sa de la începuturile grupului The Rolling Stones în anii ’60 şi că nicio garderobă a prietenelor sale nu au fost vreodată în afara limitelor.

Stilul frapant şi unic al chitaristului oferă o imagine a liniei vestimentare din deceniile trecute, un exponat reprezentativ şi cel mai cunoscut fiind costumul căpitanului Jack Sparrow, interpretat de actorul Johnny Depp în franciza „Piraţii din Caraibe”. Keith Richards a mai spus că nu-i place să poarte costume şi că mai degrabă ar umbla dezbrăcat, conform thetelegraph.co.uk.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: