Cartel Alfa, dispus să renunţe la casele de cultură ale sindicatelor în schimbul unor sedii

Liderii Cartel Alfa din judeţele Moldovei care s­-au întâlnit, în weekend la Vatra Dornei, cu liderul confederaţiei, Bogdan Hossu, consideră că ar putea renunţa, pe viitor, la casele de cultură ale sindicatelor care nu pot fi întreţinute corespunzător.

Astfel, potrivit liderului CNS Cartel Alfa Suceava, Traian Pădureţ, în cadrul întâlnirii s­-a discutat şi despre situaţia caselor de cultură ale sindicatelor care în cele mai multe judeţe nu pot fi întreţinute corespunzător.

El a menţionat că din discuţii a reieşit că există posibilitatea renunţării la aceste case de cultură ale sindicatelor pe viitor în schimbul unor spaţii care să se constituie în sedii ale filialelor judeţene ale confederaţiilor sindicale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: