Târgul „Agro Expo Bucovina 2016“ s-a deschis ieri

Municipiul Suceava găzduieşte în perioada 25-27 martie a.c. cel mai mare şi mai important eveniment agricol din zona Moldovei, Târgul „Agro Expo Bucovina 2016”.

Cea de-­a XIV-a ediţie a târgului este organizată în parcarea Iulius Mall Suceava, de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu Primăria Suceava, Consiliul Judeţean, Instituţia Prefectului, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală şi Centrul Cultural „Bucovina”.

La deschiderea oficială a luat parte, alături de autorităţile locale, judeţene şi parlamentari suceveni, Simona Allice Man, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Panglica inaugurală a târgului a fost tăiată de secretarul de stat, împreună cu preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Nicolae Troaşe, după care, întreg grupul de oficialităţi s-a îndreptat către expozanţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: