Sute de poliţişti, zilnic, pentru liniştea Paştelui catolic

1067 de poliţişti cu 455 de mijloace auto vor monitoriza şi vor interveni, dacă va fi nevoie, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în timpul manifestărilor religioase desfăşurate cu ocazia celebrării Paştelui catolic.

„Până pe 28 martie, în zone şi localităţi din judeţul Suceava unde vor avea loc manifestări religioase şi culturale, circumscrise Sfintelor Sărbători de Paşti de rit romano-catolic, cu participarea unui public numeros, vor acţiona 759 de poliţişti de ordine publică, iar pentru siguranţa rutieră vor acţiona 192 de poliţişti cu 78 de autospeciale de poliţie. Totodată, 15 echipaje de poliţie rutieră, cu radare, vor fi prezente pe drumurile judeţene, naţionale şi europene, pentru a se asigura că sucevenii şi turiştii pot petrece în siguranţă sărbătorile şi beneficiază de o călătorie fără evenimente.

În medie, zilnic, vor acţiona peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră, precum şi ofiţeri, agenţi de investigaţii criminale şi echipele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale” a comunicat IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: