Flori, urări şi pupături pentru femeile Sucevei, de la poliţişti, jandarmi şi salvatorii ISU

Zeci de doamne şi domnişoare din Suceava au plecat ieri la treburile lor cu zâmbetul pe buze după o scurtă şi drăguţă întâlnire de 8 Martie, cu câte un tânăr frumos şi sexi, în uniformă, care le-a ieşit în cale cu o floare şi-o urare de bine.

Poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au organizat ieri, în zona centrală a oraşului, o acţiune comună şi au oferit reprezentantelor sexului mai surâzător flori, felicitări, urări de primăvară şi chiar câte o pupătură pe obraz.

Poliţiştii suceveni au felicitat de ziua lor şi femeile pe care le-au întâlnit în zona cartierului Burdujeni şi chiar în Gara Suceava, unde 50 de femei au primit, de asemenea, flori.

Reprezentanţii Serviciului Rutier au „tăiat” şi anul acesta calea a 225 de şoferiţe întâlnite în trafic şi au adaptat urările la condiţiile date. Din nou cu o floare şi un „la mulţi ani”, femeile conducător auto au receptat şi mesaje educative pe linie de circulaţie.

Spectacol pentru femeile poliţist şi soţiile poliţiştilor suceveni

Poliţiştii suceveni şi-au serbat de 8 Martie şi colegele, dar şi soţiile şi le-au invitat la un spectacol susţinut de ansambluri artistice şi artişti consacraţi ai judeţului.

Spectacolul, la care au participat aproximativ 200 de femei poliţist şi soţii ale reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a fost organizat cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 1 Suceava, Corpului Naţional al Poliţiştilor – Biroul Teritorial Suceava şi SNAP Suceava.

Femeile au primit apoi cadouri şi flori, poliţistele fiind felicitate pentru munca pe care o depun în folosul comunităţii.

„Mai mult ca oricând, de 8 Martie conştientizăm că avem lângă noi o mamă, o soră, o bunică, o fiică, o soţie sau o colegă care face ca existenţa noastră să aibă sens, care prin gingăşie şi feminitate desăvârşeşte lumea şi universul interior al fiecăruia” a transmis, în ton cu Ziua Internaţională a Femeii, comisar Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: