În Auditorium „Joseph Schmidt” al USV

Concert de jazz cu Viorica Pintilie

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava organizează miercuri, 9 martie, de la ora 19, în Auditorium „Joseph Schmidt”, un concert de jazz susţinut de Viorica Pintilie.

Potrivit organizatorilor, Viorica Pintilie este una dintre cele mai inspirate, active şi iubite vocaliste ale muzicii jazz. „Fie că este vorba despre teme standard sau prelucrări ale unor piese din muzica pop, artista ştie întotdeauna să le expună cu delicateţe şi şarm”.

Alături de artistă, pe scenă, se vor mai afla Alexandru Olteanu la pian, Adrian Flautistu la contrabas şi Iulian Nicolau la baterie.

Preţul unui bilet este de 10 de lei pentru publicul larg şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Informaţii şi rezervări, la 0752 092 606.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: