Lupte greco-romane. La campionatele naţionale ale seniorilor

Suceveanul Constantin Huţuleac a cucerit medalia de argint

lupte greco-romane hutuleacLa sfârşitul lunii trecute, la Craiova, s-au desfăşurat campionatele naţionale de lupte greco-romane pentru seniori. La competiţie au fost prezenţi 400 de sportivi, delegaţia Clubului Sportiv Municipal Suceava cuprinzând zece luptători.

Performerul delegaţiei sucevene a fost Constantin Huţuleac care a cucerit medalia de argint în limitele categoriei 130 de kilograme. Alţi doi tineri sportivi pregătiţi de Andrei Bolohan, Iulian Şopîrlă şi Teodor Horătău, s-au clasat pe locul V, la categoriile 71 de kilograme, respectiv 59 de kilograme. Pe aceeaşi poziţie s-a situat şi Daniel Blănari, la categoria 81 de kilograme, sportivul fiind antrenat de Daniel Ciubotaru.

„Rezultatele sunt remarcabile şi-l felicit pe Constantin Huţuleac. Ne punem mari speranţe în Iulian Şopîrlă, Teodor Horătău şi Daniel Blănari care sunt încă juniori. Mulţumim Primăriei, Consiliului Local şi Consiliului Judeţean Suceava pentru sprijinul acordat” a declarat directorul adjunct al CSM Suceava, Valerică Gherasim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: