În 2016

Teatrul „Matei Vişniec” va avea zece actori şi un buget de 1,5 milioane de lei

Teatrul municipal „Matei Vişniec” Suceava îşi va începe efectiv activitatea de pe 1 ianuarie 2016, a anunţat primarul Ion Lungu. Potrivit lui, în urma consultării cu conducerea instituţiei teatrale, respectiv Carmen Veronica Steiciuc, la drum se va porni cu zece actori, propunerea de buget pentru întregul an fiind de 1,5 milioane de lei.

„Am avut discuţii la Botoşani şi Bacău, unde ne-am consultat pe tema finanţării teatrului. În cele din urmă am ajuns la concluzia că, la Suceava, pentru început, suma de 1,5 milioane de lei este suficientă în anul 2016. Acceptăm propuneri pentru organigramă de la directorul Carmen Veronica Steiciuc, care a venit cu propuneri de zece actori, într-o primă fază”, a precizat primarul, menţionând că la aceştia ar urma să fie adăugat şi personalul administrativ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: