Box

Pugiliştii suceveni au avut parte de un „fight” la final de an

 Pugiliştii de la CSM Suceava au încheiat anul în stil mare, cu o întâlnire amicală împotriva lotului restrâns de box al Republicii Moldova. Acţiunea a început la sala „Unirea” şi a avut în program 10 meciuri, la nivel de seniori, juniori şi cadeţi. Antrenorul sucevean Andu Vornicu i-a avut în ring pe Lucian Saftiuc, Laurenţiu Ungureanu, Sebastian Alucăi, Adrian Botuşan, Sami Kutkut, Ionuţ Lazăr Nichita, Alin Iacoban şi Florin Morariu, pugilişti care au făcut o mare risipă de energie şi au lăsat o imagine frumoasă.

„A fost o bună repetiţie pe final de an, cu meciuri deosebit de spectaculoase. Am avut parte de un schimb de experienţă util şi intenţionăm ca pe viitor să le întoarcem vizita prietenilor noştri din Republica Moldova. A fost o onoare să-l avem printre noi, la Suceava, pe maestrul Petru Caduc, o figură marcantă a boxului din ţara vecină şi prietenă”, a declarat la final antrenorul Andu Vornicu, care a dorit pe această cale să le mulţumească tuturor celor care au fost alături de el şi de elevii săi în anul 2015.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: