În prima lui zi de pensionar

Directorul adjunct al ACET Suceava, Mircea Onofriciuc, a murit într-un accident

Directorul adjunct al ACET SA Suceava, Mircea Onofriciuc, a murit marţi seara într-un accident rutier produs în comuna Buneşti.

Potrivit cercetărilor Poliţiei, Mircea Onofriciuc conducea un autoturism Dacia Logan şi se afla împreună cu soţia, iar, la un moment dat, a primit un telefon că a uitat ceva acasă şi a vrut să întoarcă.

A întors maşina, iar, când se afla pe mijlocul şoselei, a fost lovit de un autoturism condus de medicul de familie din Buneşti Victoria Ciucă.

În urma accidentului, Onofriciuc a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului.

Soţia lui Onofriciuc nu a suferit răni, iar şoferul celeilalte maşini a suferit răni minore.

Mircea Onofriciuc era în prima lui zi de pensionar; luni, colegii din ACET SA i-au serbat ieşirea la pensie şi i-au cântat colinde…

Onofriciuc intrase de marţi în concediu până la 1 ianuarie, când intra efectiv la pensie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: