În prima lui zi de pensionar

Directorul adjunct al ACET Suceava, Mircea Onofriciuc, a murit într-un accident

Directorul adjunct al ACET SA Suceava, Mircea Onofriciuc, a murit marţi seara într-un accident rutier produs în comuna Buneşti.

Potrivit cercetărilor Poliţiei, Mircea Onofriciuc conducea un autoturism Dacia Logan şi se afla împreună cu soţia, iar, la un moment dat, a primit un telefon că a uitat ceva acasă şi a vrut să întoarcă.

A întors maşina, iar, când se afla pe mijlocul şoselei, a fost lovit de un autoturism condus de medicul de familie din Buneşti Victoria Ciucă.

În urma accidentului, Onofriciuc a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului.

Soţia lui Onofriciuc nu a suferit răni, iar şoferul celeilalte maşini a suferit răni minore.

Mircea Onofriciuc era în prima lui zi de pensionar; luni, colegii din ACET SA i-au serbat ieşirea la pensie şi i-au cântat colinde…

Onofriciuc intrase de marţi în concediu până la 1 ianuarie, când intra efectiv la pensie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI