Aproape 2300 de suceveni s-au imunizat împotriva gripei

În săptămâna 2-8 noiembrie, 2249 suceveni au fost vaccinaţi împotriva gripei, în cadrul campaniei gratuite de imunizare efectuate de Direcţia de Sănătate Publică. Potrivit informaţiilor transmise de această instituţie, în stoc, la medici de familie, sunt, în prezent, 4139 de doze de vaccin antigripal, încă 1154 doze fiind la sediul DSP.

În săptămâna menţionată, au fost diagnosticate 2477 cazuri de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, cu 115 internări, şi 579 de pneumopatie acută, cu 121 de internări, cele mai multe îmbolnăviri fiind în zona Sucevei – 1177 cazuri de IACRS şi 338 cazuri de pneumopatii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: