Nemulţumiţi de hotelul în care au fost cazaţi, cei trei tenori Il Volo ar fi devastat o cameră

Piero Barone, Gianluca Ginoble şi Ignazio Boschetto, grupul de tenori Il Volo, ar fi devastat una din camerele de hotel în care au fost cazaţi la Locarno, fiind nemulţumiţi de condiţiile de şedere, relatează 20minutes.ch. Celor trei tineri care au reprezentat Italia la concursul Eurovision nu le-a fost pe plac hotelul de trei stele. Personalul acestuia a spus că tenorii ar fi afirmat despre hotel că este „zero” şi ar fi devastat o cameră înainte de plecare. „Am găsit în cameră un adevărat haos. Obiectele, saltelele şi lenjeria de pat fuseseră aruncate prin toată camera”, au afirmat salariaţi ai hotelului. În plus, conform postului LiberaTV, cei trei cântăreţi au murdărit pereţii cu urină şi excremente.

Il Volo neagă ferm că ar fi făcut şi altceva la hotel decât să doarmă. „Nu este deloc adevărat! Am vorbit deja cu avocatul nostru”, a scris Gianluca Ginoble pe Twitter.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: