Actorul Lorenzo Lamas, transformat în pilot de elicopter

În anii 1990 Lorenzo Lamas a jucat pe micul ecran rolul lui Reno Raines din serialul „Renegade”, înregistrând un mare succes, dar, odată cu trecerea anilor, a fost tot mai puţin căutat de studiouri. Actorul de 57 de ani mărturiseşte într-un interviu apărut în Inrocks că a trebuit să facă şi altceva în afară de actorie pentru a-şi putea plăti facturile. „Adevărul este că veniturile mi-au scăzut tot mai mult de-a lungul anilor. Înainte eram vedetă de televiziune şi aveam venituri astronomice. Acum am doar 5-10% din ceea ce câştigam altădată. Nici măcar nu mai sunt proprietarul casei mele, am luat cu chirie un apartament”, a spus el, citat marţi de 7sur7.be. Fostul „Renegat” nu face mai mult de două-trei filme pe an. „Am o fiică adolescentă de întreţinut, facturi de plătit, chiria apartamentului din Beverly Hills. Toate aceste cheltuieli fac ca viaţa să fie scumpă”, a adăugat actorul.

Pentru a face faţă cheltuielilor, Lorenzo Lamas are de un an şi o altă slujbă: pilot de elicopter la o societate privată. „Organizez zboruri pentru persoane particulare şi predau cursuri de pilotaj doritorilor. Următoarele luni voi fi foarte ocupat: odată cu venirea verii, oamenii vor veni din toată lumea să viziteze oraşul Los Angeles, casele starurilor, vor merge la Disneyland şi Malibu” – sunt amănunte date de actor despre noua sa ocupaţie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: