O nouă înfrăţire

Deputatul PNL de Suceava, prof. univ. dr. Sanda­Maria Ardeleanu, a anunţat, vineri, că foşti primari din Franţa, membri ai Asociaţiei ADAMY, sunt pe cale să se înfrăţească cu oraşul Gura Humorului.

Parlamentarul liberal a arătat că, împreună cu deputatul Daniel-Stamate Budurescu, a primit la Bucureşti un grup format din 23 de foşti primari din trei departamente ale Franţei: Yvelines, Chartres şi Haute Normandie, membri ai Asociaţiei foştilor primari ADAMY. Oaspeţii francezi au petrecut zece zile în România, iar printre zonele vizitate s­a aflat şi Bucovina.

„Cu bucurie ne-au spus că nu s­au aşteptat să vadă o ţară atât de frumoasă, cu oameni de o ospitalitate rară, cu hoteluri foarte confortabile şi cu şosele pitoreşti, chiar dacă nu există autostrăzi. Fericiţi că vremea i­a ajutat, dar şi că organizarea traseului făcută de Aldo Travel a fost impecabilă, prietenii francezi ne-au anunţat că sunt pe cale de a semna o înfrăţire cu Gura Humorului, dorind chiar să înfiinţeze o replică a Asociaţiei ADAMY în România”, a spus deputatul PNL.

Vineri, oaspeţii francezi urmau să efectueze o vizită în Parlamentul României.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: