Fotbal, Cupa României

Au fost decise adversarele echipelor sucevene în şaisprezecimile de finală

> Vicecampioana României, ASA Târgu Mureş, vine la Pojorâta şi FC Braşov pe „Areni”

 Tragerea la sorţi a partidelor din cadrul şaiprezecimilor Cupei României la Fotbal a fost, oarecum, darnică pentru reprezentantele judeţului Suceava. Rapid Suceava va juca pe „Areni”, în această fază a competiţiei, cu FC Braşov, formaţie proaspăt retrogradată din primul eşalon valoric, în timp ce Bucovina Pojorâta va primi, pe teren propriu, pe vicecampioana României, ASA Târgu Mureş.

Meciurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc marţi, miercuri şi joi, (22, 23 şi 24 septembrie), cu începere de la ora 16.30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit de Comitetul de urgenţă şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.ro.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI