Actorii americani Jon Hamm şi Jennifer Westfelft au pus capăt poveştii lor de dragoste

Jon Hamm si Jennifer WestfelftActorii americani Jon Hamm, cunoscut din serialul „Mad Men”, şi Jennifer Westfeldt au pus capăt poveştii lor de dragoste care dura de 18 ani, a anunţat ieri revista People, preluată de AFP.  „Cu multă tristeţe am decis să ne despărţim după 18 ani de iubire şi de viaţă comună”, au spus cei doi actori într-un comunicat comun publicat de revista menţionată. „Vom continua să ne susţinem unul pe celălalt prin toate mijloacele posibile ca să putem merge înainte”, au adăugat ei.

Jon Hamm, 44 de ani, a efectuat recent o cură de dezintoxicare pentru a pune capăt dependenţei de alcool şi i-a mulţumit partenerei sale de viaţă pentru susţinerea în acele momente dificile.

Jennifer Westfeldt, 45 de ani, este şi scenaristă. Legătura celor doi a început în 1997, Hamm şi Westfeldt regăsindu-se în aceeaşi distribuţie în filmul „Friends with Kids” (2011), aminteşte AFP.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: