Handbal masculin, Divizia A

CSU Suceava debutează în noul sezon competiţional în faţa propriilor suporteri

> În prima etapă a Seriei I, CSU Suceava va juca mâine, de la ora 13, cu LPS Piatra Neamţ

În prima etapă a Seriei I a Diviziei A de handbal masculin, CSU Suceava va primi sâmbătă, de la ora 13, în sala LPS, vizita echipei LPS Piatra Neamţ. Formaţia suceveană are ca obiectiv în acest sezon competiţional calificarea pe unul din primele trei locuri ale clasamentului, poziţie care să-i dea posibilitatea de a se lupta pentru promovarea în Liga Naţională. Principalele contracandidate la primele locuri sunt HC Dobrogea Sud, grupare care are în componenţă handbalişti cu mare experienţă competiţională, care au evoluat ani buni cu HCM Constanţa în Cupele Europene şi care sunt multipli campioni naţionali, şi CSSM Bacău, o formaţie mai tânără, dar deosebit de ambiţioasă. De altfel, CSU Suceava va întâlni, pe rând, echipele menţionate anterior în ordine în etapele a III-a, acasă şi, respectiv, a patra, în deplasare la Bacău.

CSU Suceava s-a despărţit de mai mulţi jucători la finele sezonului competiţional anterior, însă a reuşit să păstreze câţiva sportivi experimentaţi şi doritori de mare performanţă. Pe lângă Spiridon, C. Tcaciuc, Manea, Petrea, Costea, Aldica, Olariu, I. Tcaciuc, Cr. Bursuc, Preda, Roban, Alexa şi Gabi Burlacu au venit Gabriel Velea, extremă stânga de la Dunărea Călăraşi, Dionis Oprea, un tânăr care a terminat junioratul la Moreni, Ciprian Vele, jucător care a revenit la Suceava după doi ani petrecuţi la HC Argeş Piteşti, pivotul Bogdan Baican, sportiv crescut la LPS Suceava care a evoluat la HCM Minaur Baia Mare şi HCM Constanţa, tânărul Ciutacu, de la Centrul de Excelenţă de la Sighişoara şi Rareş Bursuc, jucător de braţ stâng, în care sucevenii îşi pun mari speranţe.

„Vrem să începem bine acest sezon competiţional şi când spun bine mă gândesc la lipsa accidentărilor după primele două etape. După cum s-a putut constata, avem o tragere la sorţi grozavă în debut de campionat, în a treia etapă urmând să primim la Suceava favorita eşalonului secund, HC Dobrogea Sud, pentru ca apoi în runda următoare să mergem la CSSM Bacău.

Am disputat meciuri amicale cu ambele echipe şi ne-am ridicat la nivelul adversarilor noştri. În campionat va fi cu totul altceva şi sunt convins că băieţii noştri se vor lupta pentru victorie” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin CSU Suceava, Răzvan Bernicu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI