Controale în trafic la transportatorii de marfă şi persoane

Serviciul Rutier şi Biroul Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava au desfăşurat recent o acţiune de verificare în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către conducătorii autovehiculelor de transport marfă şi persoane. Au fost aplicate cu această ocazie 95 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 63.524 lei, retrase fiind şase certificate de înmatriculare, iar un permis de conducere reţinut pentru depăşire neregulamentară.

Printre conducătorii auto prinşi că nu au respectat legislaţia s-a numărat un bărbat de 38 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, care a condus o autoutilitară cu remorcă, efectuând un transport rutier de mărfuri fără a avea tichet de cântar.

Un altul, de 23 ani, din judeţul Vrancea, a condus un ansamblu de vehicule pe DN 2, în localitatea Dărmăneşti, având dovada de verificare a aparatului tahograf expirată din 30 mai a.c.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: