Din 432 de sancţiuni aplicate şoferilor în weekendul trecut, aproape 280 au fost pentru depăşirea vitezei

Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au desfăşurat în perioada 28-30 august, pe raza judeţului, o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, două dintre principalele cauze de producere a accidentelor rutiere.

Au fost constatate cu această ocazie trei infracţiuni rutiere şi au fost aplicate 438 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 132.748 lei. Dintre acestea, 277 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză.

În acelaşi context, poliţiştii au reţinut 29 permise de conducere şi au retras patru certificate de înmatriculare.

Printre exemplele transmise spre mediatizare de către IPJ Suceava se numără cel al unui tânăr de 22 de ani, din municipiul Bucureşti, care, pe 28 august, a fost depistat conducând autoturismul pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, cu viteza de 108 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Pe 29 august, poliţiştii au dat în trafic de un şofer de 30 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care conducea un autoturism, înregistrat în străinătate, pe DN 2E, pe raza localităţii Marginea. Au constatat ulterior că autoturismul era neînmatriculat de vreo doi ani, mai exact din 19 august 2013.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: