Cupa E.ON Kinder la fotbal aliniază la start peste 1.700 de copii din 22 de judeţe

> De la Suceava participă echipa ACS Juniorul

Peste 1.700 de copii de la 56 de cluburi din 22 de judeţe din ţară, printre care şi din Suceava, participă, începând de luni, la cea de-a IX-a ediţie a Cupei E.ON Kinder, de la Târgu Mureş, acesta fiind unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal pentru juniori din ţară. Competiţia este organizată de Asociaţia Sportivă ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş, în parteneriat cu E.ON România.

„Suntem bucuroşi să dăm lovitura de începere la Cupa E.ON Kinder 2015! Este o competiţie care a adunat şi în acest an copii, antrenori şi părinţi care au o pasiune comună: fotbalul. Este extraordinar că putem marca a noua ediţie a turneului de juniori de la Târgu Mureş care a devenit unul dintre cele mai mari din ţară. Mulţumim companiei E.ON România pentru susţinerea acordată în toţi aceşti ani, fără de care nu am fi putut să ajungem aici” a declarat, la deschidere, Coriolan Pop Lupu, preşedintele ACS Kinder. Cu acelaşi prilej, Raluca Şandru, director Divizie E.ON Servicii Clienţi, a declarat că evenimentul are „o semnificaţie deosebită pentru E.ON România”, întrucât compania marchează nu doar zece ani de când a intrat pe piaţa de energie din România, ci şi nouă ani de când a devenit partenerul principal al Cupei E.ON Kinder.

Potrivit informaţiilor transmise de organizatori, competiţia se desfăşoară în două serii, prima fiind în perioada 31 august – 4 septembrie, pentru categoriile de copii născuţi în 2002, 2004, 2006, 2008, iar seria a doua este programată în perioada 6 septembrie – 10 septembrie, pentru categoriile de copii născuţi în 2001, 2003, 2005 şi 2007. Vor fi disputate peste 400 de meciuri între cele 113 echipe înscrise în competiţie, fiind puse în joc opt trofee şi numeroase premii. De la Suceava participă echipa ACS Juniorul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: