Astăzi, „Simfonii de toamnă” la Suceava

 > Concertul în aer liber este susţinut de Filarmonica din Chişinău

Clubul Rotary Suceava – Bucovina va organiza miercuri, 2 septembrie 2015, începând cu ora 19.30, a IV-a ediţie a evenimentului cultural „Simfonii de toamnă”.

Potrivit unui comunicat al Rotary, anul acesta, sucevenii vor petrece o seară memorabilă în compania artiştilor de la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” Chişinău.

Concertul, care este dedicat sucevenilor, se va desfăşura pe esplanada Casei de Cultură a Sucevei, accesul în zona cu scaune făcându-se pe baza de invitaţie. Invitaţiile sunt oferite gratuit de membrii Clubului Rotary Suceava – Bucovina.

„Organizarea regalului de muzică clasică «Simfonii de toamnă», ediţia a IV-a, la Suceava, a fost posibilă datorită partenerilor care ni s­au alăturat în eveniment: Centrul de Diagnosticare Explora, Betty Ice, Prolisok şi Grupul de firme Calcarul. Alături de aceştia, ne bucurăm să anunţăm că proiectul este susţinut, ca în fiecare an, de companii mari din mediul de afaceri local, de autorităţile locale şi mass­media” a precizat Rotary Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: