La Cacica, în zilele de 29 şi 30 august

Campania „Alege să fii sănătos !“

> Circa 200 de persoane îşi vor putea testa gratuit glicemia, colesterolul şi trigliceridele

Prefectura Suceava sprijină Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – Sastipen, care, în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” şi Centrul de Formare în Profesiuni Sociale „Pro Vocaţie”, organizează, în perioada 29­30 august a.c., campania de sănătate „Alege sa fii sănătos!”, din cadrul proiectului „Servicii integrate – Abordare optimă în vederea ocupării forţei de muncă” în judeţul Suceava, localitatea Cacica, în incinta Centrului Comunitar de Servicii Integrate (CCSI) Cacica.

Astfel, potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, timp de două zile, aproximativ 200 de persoane vor primi informaţii utile şi de calitate privind un stil de viaţa sănătos şi îşi vor putea testa gratuit glicemia, colesterolul şi trigliceridele.

„Campania îşi propune să contribuie la menţinerea bunei stări de sănătate a locuitorilor comunei Cacica prin informarea corectă şi promovarea unui stil de viaţă sănătos, având în vedere faptul că, în ultimii ani, sănătatea populaţiei s­a deteriorat constant, contextul socio-economic fiind în schimbare, dar mai ales informarea necorespunzătoare în ceea ce priveşte sănătatea, contribuind major la acest fenomen” se arată în comunicatul Prefecturii.

Sursa citată mai precizează că lansarea oficială a campaniei are loc sâmbătă, 29 august a.c., ora 10, la sediul CCSI din incinta Centrului de Afaceri Multicultural Cacica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: