Cara Delevingne şi-a scos la vânzare un ceas pentru susţinerea cercetării leilor din Africa

Actriţa Cara Delevingne şi-a scos la vânzare cu licitaţie pe site-ul eBay ceasul propriu, un model TAG Heuer, pentru a strânge bani pentru susţinerea activităţii departamentului „Wildlife Conservation Research Unit” care s-a ocupat de studierea leului Cecil încă din 2008, scrie mashable.com. Delevingne a deschis licitaţia miercuri seară, postând fotografiile cu detaliile licitaţiei şi fotografiile ceasului şi pe conturile sale de pe reţelele Twitter şi Instagram. „Uciderea leului Cecil a fost o tragedie”, a scris Delevingne pe contul licitaţiei de pe eBay. „Vă rog să vă alăturaţi demersului meu să-i ajutăm pe oamenii de ştiinţă care se preocupă de viitorul leilor sălbatici din Africa şi muncesc pentru conservarea lor”, a mai scris actriţa pe pagina licitaţiei. Actriţa a menţionat că a purtat ceasul la diferite evenimente speciale, printre care Grand Prix-ul statului Monaco, iar întreaga sumă strânsă din vânzarea ceasului va fi donată organizaţiei WildCRU, care s-a ocupat ani de zile de cercetarea leului Cecil. Licitaţia se încheie la 10 august, până în acest moment fiind licitată suma de 5.100 de lire sterline.

WildCRU, care funcţionează în cadrul Universităţii Oxford, se ocupă de cercetarea leilor sălbatici de pe continentul Africa şi derulează diferite campanii pentru combaterea braconajului şi conservarea leilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI