La un control în trafic

Încă 10 mc de lemn fără acte găsiţi de poliţişti

transport-busteni-(2)Un bărbat de 41 de ani, din Slatina, a încercat să se strecoare în noapte cu o autoutilitară încărcată cu aproape 10 mc de material lemnos, dar fără acte.

Era ora 3.50 când un echipaj de poliţişti din Vatra Moldoviţei şi Moldoviţa l-a oprit în trafic, pentru control, în localitatea Moldoviţa. Dar omul nu avea niciun act de însoţire a mărfii. Condus la un depozit silvic, unde s-a inventariat încărcătura, s-a constatat că şoferul transporta 9,52 mc de lemn de molid, în valoare de aproape 1000 de lei.

Întreaga cantitate a fost reţinută în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost amendat contravenţional, proporţional cu volumul de marfă confiscată.

Doar cu o zi înainte, reamintim, poliţiştii opriseră în localitatea Marginea un camion care transporta circa 40 mc de material lemnos cu documente de însoţire completate într-un mod suspect.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: