38 de jandarmi suceveni avansaţi în grad

inaintari grad suceava38 de jandarmi suceveni au fost, ieri, înaintaţi în grad, în cadrul unei ceremonii militare desfăşurate la sediul Inspectoratului Judeţean.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne (pentru ofiţeri) şi ordin al inspectorului-şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava (pentru subofiţeri) au avansat, în grad de locotenent – un ofiţer, în grad de maistru militar principal – un maistru militar, în grad de plutonier adjutant-şef – trei subofiţeri, în gradul de plutonier adjutant – patru subofiţeri, în grad de plutonier major – 28 subofiţeri şi în grad de plutonier – un subofiţer.

Tresele noi au fost oferite militarilor în drept de conducerea IJJ Suceava, în prezenţa colegilor din cadrul unităţii.

În fiecare an, de 1 august, sunt înaintaţi în gradul următor militarii jandarmi care îndeplinesc stagiul minim în grad în anul respectiv. Avansările înainte de termen pot avea loc cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române, sărbătorită pe 3 aprilie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: