Concursul de titularizare, rezultate finale

Cinci candidaţi au primit şansa unui post titular, după contestaţii

Cinci candidaţi care au participat la concursul de titularizare au reuşit să obţină minim 7, după ce au contestat notele obţinute iniţial. Astfel, în urma contestaţiilor, numărul candidaţilor care au obţinut nota 7 a crescut la 162, înainte de contestaţii fiind 157.

Candidaţii suceveni au depus 119 contestaţii, dintre care 29 s-au dovedit întemeiate, notele la lucrările respective fiind mărite. Cele mai mari creşteri au fost de 2,30 şi 2,10 puncte în cazul a doi candidaţi la limba franceză şi învăţământ primar.

Au rămas la fel notele la 72 dintre lucrări, iar 18 au fost scăzute (cea mai mare scădere fiind de 1,90 puncte, în cazul unui candidat la specialitatea alimentaţie publică).

Potrivit statisticii finale transmise de purtătoarea de cuvânt de la Inspectoratul Şcolar Suceava, calculată ca medie ponderată între nota la proba scrisă şi nota la inspecţie, 162 de candidaţi au obţinut peste 7 (ei având şi peste 7 la proba scrisă). Aceştia pot opta pentru un post titularizabil. Sunt 188 de candidaţi care au medii peste 5, ceea ce le permite repartizarea pe un post cu o durată determinată, ca suplinitori, iar 173 de candidaţi nu au promovat concursul, având note sub 5.

Insp. Drumea a informat că luni, 27 iulie 2015, la ora 10, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava, se va desfăşura şedinţa publică de repartizare a candidaţilor cu medii de peste 7. În perioada 25-26 august 2015, IŞJ Suceava va organiza şedinţele publice pentru repartizarea candidaţilor care au obţinut cel puţin 5 la concurs.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. mandache sergiu says:

    problema cu titularizarea se va rezolva in birouri la teodorovici, bani cash

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: