Actriţa Cate Blanchett va regiza un serial TV

Cate BlanchettActriţa Cate Blanchett va dezvolta şi va regiza un serial TV, drama psihologică „Stateless”, pentru un post de televiziune din ţara ei natală, Australia, informează site-ul revistei Variety. Serialul se inspiră dintr-un caz real şi va prezenta povestea tragică a Corneliei Rau, o australiancă de origine germană care a ţinut prima pagină a ziarelor din 2004. Tânăra a scăpat dintr-un cult periculos, dar a rămas captivă într-un labirint de neplăceri create de sistemul psihiatric şi juridic din Australia, în urma căruia a ajuns la un moment dat să fie încarcerată în Centrul Baxter de Detenţie pentru Imigranţi. „Stateless” va reprezenta a doua incursiune a actriţei Cate Blanchett în domeniul producţiei TV în calitate de regizoare. Vedeta australiană a regizat anterior un fragment din filmul-omnibus „The Turning”, coordonat de Robert Connolly.

Cate Blanchett va regiza acest proiect TV pe baza unui scenariu scris de Elise McCredie. Nu se ştie deocamdată dacă vedeta australiană va şi juca în noul serial TV.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: