Turiştii din Mamaia, fermecaţi de un flash-mob al Ansamblului „Ciprian Porumbescu” Suceava

flash-mob-targul-de-turism-al-bucovinei-de-la-mamaia-ansamblul-ciprian-porumbescu-5Artiştii Ansamblului „Ciprian Porumbescu” din Suceava i­au fermecat pe turiştii aflaţi în staţiunea Mamaia cu un flash­mob prin care au promovat Bucovina. Zeci de persoane s­au adunat şi au privit cu multă admiraţie un spectacol în care dansul şi muzica populară din Bucovina au arătat doar o mică parte din farmecul zonei noastre.

Acţiunea s­a înscris în cadrul ediţiei din acest an a Târgului de Turism al Bucovinei din staţiunea Mamaia, ce a avut loc între 9 şi 11 iulie.

După ce au ajuns acasă, artiştii au împărtăşit experienţa de la Mamaia cu toţi fanii de pe Facebook. Un filmuleţ postat pe pagina de socializare a Ansamblului „Ciprian Porumbescu” Suceava vineri, 17 iulie, cu un flash­mob de la mare, a reuşit să strângă în numai două zile peste 1.500 de distribuiri, zeci de aprecieri şi comentarii.

Pentru realizarea flash­mobului au contribuit 45 de artişti ai Ansamblului, la fel ca la prima ediţie a Târgului de Turism al Bucovinei de la Mamaia, din 2014.

La această ediţie, artiştii suceveni au susţinut spectacole de muzică populară şi în incinta parcului Aqua Magic, pe plaja staţiunii şi au lansat 100 de lampioane roşii în formă de inimă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI