Galop de sănătate pentru Rapid Suceava în amicalul cu Silva Udeşti

La sfârşitul săptămânii trecute, Rapid Suceava a susţinut un meci de pregătire la Udeşti, în compania grupării de Liga a IV-a Silva, din localitate, scopul acţiunii fiind acela de a vedea potenţialul fotbaliştilor tineri aflaţi zilele acestea în probe la echipa suceveană. Partida s-a încheiat cu scorul de 13-2 în favoarea echipei experimentale a Rapidului, care a avut în componenţă la acest joc doar 5 fotbalişti din lotul de bază, Pascal, Velescu, Golofca, Sfrijan şi Apostol, alături de foarte mulţi jucători tineri: Nechifor, Jitariuc, Tăutian, Sumanariu II (toţi LPS Suceava), Mihai (Dinamo Oneşti), Ilie (Şomuzul Fălticeni), Airoaoei (Vicov), Vicovanu (CF Brăila), Seliuc (din pepiniera proprie), Plăcintă (Mălini) şi Rotariu, care a evoluat în ultimii ani în competiţiile de juniori din Italia.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rotariu (3), Sumanariu II (2), Golofca (2), Jitariuc (2), Airoaiei (2), Sfrijan şi Plăcintă. Pentru formaţia Silva Udeşti, care i-a avut în componenţă pe experimentaţii Mihai Guriţă şi Florin Apetri, au punctat Cip. Costan şi Ed. Costan.

Rapid a început meciul în alcătuirea Hânţescu – Mihai, Velescu, Tăutian, Nechifor – Dănilă, Sfrijan – Plăcintă, Apostol, Golofca – Rotariu. În repriza secundă au evoluat Pascal, Seliuc, Vicovanu, Sumanariu II, Airoaiei Jitariuc şi Ilie.

Până la sfârşitul lunii iulie, „alb-vişiniii” se vor antrena în localitate, urmând ca la mijlocul săptămânii viitoare, miercuri, pe 22 iulie, să susţină un nou joc test, pe terenul grupării de Liga a III-a, Bucovina Rădăuţi. Timp de 10 zile, începând cu 3 august, rapidiştii vor pleca într-un stagiu centralizat de pregătire la Poiana Negri. După revenirea de la munte, sucevenii mai au în program alte patru jocuri amicale: pe 13 august cu ASC Bacău, pe Areni, pe 15 august cu Bucovina Pojorâta, în deplasare, pe 19 august cu Bucovina Pojorâta, pe teren propriu, şi pe 22 august în deplasare, cu ASC Bacău. Startul ediţiei de campionat 2015-2016 va avea loc pe data de 29 august.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI