La finele săptămânii trecute

Doi bătrâni loviţi de maşini

> Una dintre victime a murit

Câte un moment de neatenţie a fost suficient în două cazuri pentru ca doi bătrâni din judeţul Suceava, aflaţi la a doua tinereţe, să devină victimele unor accidente de circulaţie, fiind loviţi în plin de maşini.

Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, unul dintre accidentele rutiere a fost înregistrat în afara localităţii Hârtop, la volanul maşinii implicate fiind o tânără de 21 de ani, din municipiul Fălticeni. Aceasta conducea autoturismul proprietate în momentul în care a izbit violent o femeie de 79 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. Din păcate, impactul a fost prea puternic pentru ca femeia să mai aibă vreo şansă de supravieţuire… Un alt conducător auto, de 54 de ani, din comuna Ostrov, judeţul Constanţa, în timp ce conducea autoturismul în afara localităţii Forăşti, a surprins şi accidentat un bărbat de 81 ani, din comună, care se deplasa pe o bicicletă pe partea dreaptă a drumului şi a virat spre stânga spre un drum lateral, fără să se asigure corespunzător. În ambele cazuri şoferii au fost testaţi de poliţiştii ajunşi la faţa locurilor cu aparatul etilotest, rezultatele indicând că cei aflaţi la volan nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a porni la drum.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI