Andrei Dănilă, de la CSM Suceava, medaliat cu bronz la Grand Prix-ul Europei

tir cu arcul danila sv 20 iulieRomânia a găzduit recent, în premieră, Grand Prix-ul Europei la tir cu arcul, o competiţie la care au participat sportivi din 16 ţări. Arcaşii tricolori au izbutit să cucerească trei medalii de bronz, acestea fiind primele prezenţe româneşti pe podium după o pauză de 22 de ani. Din echipa României, medaliată în proba Bărbaţi Arc Olimpic, a făcut parte şi suceveanul Andrei Dănilă, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Suceava. Această performanţă este dătătoare de speranţe pentru sportivul în vârstă de 21 de ani, care este calificat pentru Campionatul Mondial, programat la sfârşitul lunii iulie, în Danemarca.

„Sper ca Andrei să aibă o comportare bună la Mondiale, care să-l ajute să prindă un bilet pentru Jocurile Olimpice de anul viitor, din Brazilia”, a declarat antrenoarea Rozalia Deneş, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei Suceava şi Consiliului Local.

Multiplu campion naţional, Andrei Dănilă este student în anul II la Facultatea de Sport din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava şi practică tirul cu arcul de 10 ani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI