Whoopi Goldberg nu îi mai ia apărarea lui Bill Cosby

Actriţa Whoopi Goldberg, una dintre ultimele personalităţi care îl apărau public pe actorul şi fosta vedetă TV Bill Cosby, a declarat că nu o va mai face, spunând că nu îl mai crede nevinovat de acuzaţiile de agresiuni sexuale formulate la adresa lui în cursul ultimelor luni, relatează miercuri AFP.

La emisiunea „The View” a cărei coprezentatoare este pe postul ABC, Whoopi Goldberg a afirmat că nu mai crede „în nevinovăţia lui până la proba contrarie”, formula consacrată în astfel de cazuri. „Dacă lucrurile ar trebui judecate la tribunalul opiniei publice, toate informaţiile apărute indică vinovăţia”, a spus ea.

Declaraţiile sale apar la o săptămână după publicarea unui act al justiţiei care arată că Bill Cosby a recunoscut în 2005 că a administrat sedative tinerelor cu care intenţiona să aibă relaţii sexuale. Circa 30 de tinere l-au acuzat public pe Bill Cosby, începând din luna noiembrie a anului trecut, de viol sau agresiune sexuală într-un interval de peste 40 de ani, afirmând că au fost adesea drogate fără să ştie, aminteşte AFP.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: