La Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava

Vernisajul Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică „Bucovina”

La Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava va avea loc vineri, 17 iulie, de la ora 12, vernisajul Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică „Bucovina”.

Potrivit reprezentanţilor Muzeului Bucovinei, competiţia a ajuns la cea de­a IX-a ediţie şi s­a desfăşurat sub tema “Ucraina: război şi pace”.

„Juriul format din artiştii plastici Mihai Pânzaru-PIM, George Licurici, Ovidiu Ambrozie Bortă şi din reprezentanţi ai Asociaţiei Gândeşte au avut de evaluat 267 de caricaturişti cu 802 caricaturi, din 51 de ţări” au informat organizatorii.

Premiul întâi al expoziţiei şi medalia de aur au fost acordate caricaturistului german Ridha R. Ridha, care a primit şi cinci sute de euro.

Premiul al doilea a fost câştigat de Bobisa Todorovic din Serbia, iar premiul al treilea de polonezul Marcin Bondarowicz.

Totodată, au fost acordate trei menţiuni cu medalie lui Răzvan Tenie (România), Zbigniew Piszczako (Polonia) şi Taher Shaabani (Iran).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: