Sinead O’Connor

„Muzica a murit oficial” după ce Kim Kardashian a ajuns pe coperta revistei Rolling Stone

Sinead-OConnorMuziciana irlandeză Sinead O’Connor a comentat în termeni duri decizia conducerii revistei dedicate muzicii Rolling Stone de a publica pe coperta acesteia o fotografie cu vedeta de televiziune Kim Kardashian, exponentă a categoriei de „vedete pentru că sunt vedete” şi nu pentru că ar avea vreun talent sau realizări în vreun domeniu, conform publicaţiei britanice The Independent. „Ce caută c…. asta pe coperta revistei Rolling Stone? Muzica a murit oficial. Cine s-ar fi gândit că va fi ucisă chiar de (revista) Rolling Stone (…) Simon Cowell şi Louis Walsh pot fi liniştiţi că au cu cine să împartă vina. Bob Dylan este probabil al naibii de oripilat”, a scris Sinead O’Connor pe Facebook.

Solista, devenită celebră la începutul anilor ’90 cu piesa „Nothing Compares 2 You”, nu se fereşte de controverse şi îşi spune părerea deschis despre starea în care a ajuns industria muzicală. În cursul anului 2013 ea i-a trimis trei scrisori deschise lui Miley Cyrus după ce solista americană şi-a lansat single-ul „Wrecking Ball”, în care o avertiza că industria muzicală profită de tinereţea şi de frumuseţea ei. „Industriei muzicale nu-i pasă de tine sau de oricare dintre noi. Te vor prostitua, vor profita de tine şi te vor face să crezi că de fapt este ceea ce tu îţi doreşti… Nu-ţi face iluzii… (Ei) te doresc doar pentru că fac bani de pe urma tinereţii şi frumuseţii tale”, îi scria solista irlandeză lui Miley Cyrus.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI