Ilie Sârbu

Liviu Dragnea nu are nicio calitate în PSD să ceară organizarea unui congres

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat ieri că Liviu Dragnea nu are nicio calitate în partid să ceară organizarea unui congres sau să nu fie de acord cu interimatul Rovanei Plumb la conducerea formaţiunii. „Dragnea nu are nicio calitate în partid ca să ceară organizarea unui congres sau să nu fie de acord cu interimatul Rovanei. Domnul Dragnea nu apare în statut, nu avem vreun articol, ceva clar, nu are nicio funcţie. Dacă mergem după statut, şi eu sunt important că am fost socrul preşedintelui”, a afirmat Ilie Sârbu, înainte de şedinţa BPN al PSD.

În context, el a subliniat că nu are sens organizarea unui Comitet Executiv al formaţiunii. „Nu are sens CEx. BPN-ul a stabilit. CEx să mai facă? Întotdeauna vor fi păreri, cel care decide e BPN-ul. Sunt unii care spun că Rovana nu e potrivită. Sunt opinii. În afară de opinia cu domnul Dragnea, nu am auzit altele. Congresul este stabilit de Consiliul Naţional”, a afirmat Sârbu. „Oamenii pleacă în concediu, oamenii şi-au cumpărat bilete din timp, vedeţi dumneavoastră vreun congres reuşit, acum, vara…”, a mai spus liderul senatorilor social-democraţi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI