Etapa interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă

concurs ISU 2 > Competiţia s-a derulat însă în spiritul total al fair-play-ului, ne asigură organizatorii

 Preţ de două zile, în perioada 14-15 iulie, pe stadionul „Areni” din municipiul reşedinţă de judeţ, s-a desfăşurat etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă. O competiţie care, potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al ISU Suceava, a adunat la start SVSU al localităţilor Brodina (Suceava), Bucecea (Botoşani), Rebricea (Neamţ), Taşca (Neamţ), Târgu Ocna (Bacău) şi Lespezi (Iaşi). Acestora li s-au alăturat Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă reprezentate de Egger România SRL Rădăuţi – Suceava, Modern Calor Botoşani, Rulmenţi Bârlad – Vaslui, Gapro Co. Chemicals Săvineşti – Neamţ şi Veolia Energie Iaşi. Chiar dacă lupta a fost una dârză şi strânsă, conform organizatorilor, “probele de concurs: pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4×100 metri şi dispozitivul de intervenţie, s-au desfăşurat într-o atmosferă de competitivitate ridicată, dar şi fair-play desăvârşit, membrii echipelor participante dând dovadă de dibăcie, implicare şi profesionalism”.

La finalul celor trei probe, locul I la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă a fost adjudecat de echipajul comunei sucevene Brodina, iar la Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă au urcat pe prima poziţie a podiumului cei de la Gapro Co Chemicals Săvineşti – Neamţ. Concursurile s-au încheiat cu festivitatea de premiere, iar inspectorul-şef al pompierilor militari suceveni, generalul de brigadă Ion Burlui, a înmânat medalii şi diplome echipelor care au urcat pe podium. Pentru cei care au ocupat primele locuri în clasamente nu este însă prea mult timp pentru a se bucura, deoarece au la dispoziţie mai puţin de o lună de zile pentru a se pregăti pentru faza naţională a concursurilor, ce se va desfăşura în perioada 10-12 august în municipiul Iaşi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: