Concursul de titularizare în învăţământ

Au lipsit la proba scrisă 62 de candidaţi, iar alţi 42 s-au retras din timpul concursului

La proba scrisă a concursului naţional de ocupare a posturilor vacante sau rezervate în şcoli din judeţul Suceava, desfăşurată ieri, au lipsit 62 de candidaţi şi s-au retras în timpul concursului alţi 42, nefiind nicio persoană eliminată pentru fraudă, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Cele 523 de lucrări vor fi transportate în 10 centre zonale de evaluare, stabilite de Ministerul Educaţiei, iar rezultatele iniţiale vor fi afişate la data de 20 iulie. Pentru a obţine un post cu o durată nedeterminată, un candidat trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) la proba scrisă, dar şi la cea practică – inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru a fi angajaţi pe perioadă determinată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică. Reamintim că au fost validaţi 627 de candidaţi suceveni pentru a participa la proba scrisă a concursului de titularizare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: