Paris Hilton, victimă a unei farse crude în cadrul unui show al unei televiziuni egiptene

Paris-HiltonParis Hilton îi dă în judecată pe realizatorii unei emisiuni de la o televiziune din Egipt după ce a căzut victimă unei farse cât se poate de dure, conform starpulse.com. Vedeta s-a urcat la bordul unui avion pentru un zbor de agrement deasupra Dubaiului şi a fost filmată cu o cameră ascunsă în timp ce pilotul anunţa că aparatul de zbor este pe cale să se prăbuşească, iar o altă persoană aflată în avion chiar a deschis uşa din spate a aparatului de zbor şi s-a aruncat cu o paraşută.

Paris Hilton a trecut prin spaima vieţii ei, conform înregistrărilor. Vedeta plângea şi ţipa în timp ce pilotul executa o coborâre în picaj pentru a simula prăbuşirea iminentă. Farsa a fost pusă la cale de realizatorul egiptean de televiziune Ramez Galal, aflat şi el în avion.

Portalul TMZ.com publică informaţia că după această experienţă vedetei Paris Hilton îi este frică să se mai urce într-un avion. Conform declaraţiilor vedetei, farsa era aproape să se transforme într-o tragedie pentru că pilotul a dus avionul în picaj foarte aproape de apele Golfului Persic, redresându-l în ultimul moment.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI