Pamela Anderson, „contesă de Gigli””

Pamela-AndersonPamela Anderson, fosta vedetă a serialului „Baywatch”, a primit pentru acţiunile sale de protejare a vieţuitoarelor marine titlul de „contesă de Gigli” din partea autoproclamatului prinţ cu origini controversate Stefan al Muntenegrului, într-o ceremonie care a avut loc în oraşul Genova. Vedeta canadiană, în vârstă de 47 de ani, a confirmat această informaţie, publicând un mesaj pe contul de pe reţeaua Instagram al fundaţiei care îi poartă numele: „Santa Margherita, Italia. Contesa de Gigli”, potrivit dailymail.co.uk. La acea ceremonie, organizată în Genova, sâmbătă, vedeta canadiană a purtat o rochie crem şi a îngenunchiat în faţa autoproclamatului prinţ, care i-a acordat titlul de contesă de Gigli, în timp ce atingea cu o spadă un umăr al actriţei.

Pamela Anderson nu a părut afectată de această controversă şi a acceptat titlul nobiliar, care va putea fi transmis fiilor ei, Brandon, în vârstă de 18 ani, şi Dylan, în vârstă de 17 ani. Ea este de foarte mult timp o susţinătoare a mai multor organizaţii caritabile, a unor fundaţii ecologiste şi a unor asociaţii de protejare a animalelor sălbatice, precum People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI