Fotbal, Liga a II-a. La ultimul meci din acest sezon în faţa propriilor suporteri

Rapid Suceava a reuşit doar o remiză

> Într-un meci contând pentru etapa a IX-a a turneului play-off, Rapid Suceava – CF Brăila 1-1

fotbal-sv-braila-29-maiÎn ultimul meci în faţa propriilor suporteri, Rapid Suceava a întâlnit gruparea CF Brăila. La capătul unui joc modest, scorul a fost egal, 1-1.

Deşi a dorit să lase o impresie bună la despărţirea de propriii fani, gruparea suceveană nu a reuşit pierzând clar partida cu Academica Piteşti, pentru ca apoi să reuşească doar o remiză cu CF Brăila. Meciul din etapa a IX-a a turneului play-off al Seriei I a avut două reprize total diferite. În prima, „vioara întâi” a fost Rapid Suceava care a reuşit să-şi concretizeze dominarea sa printr-un gol de generic marcat de Apostol.

În repriza secundă, sucevenii parcă se grăbeau să termine odată acest sezon competiţional început foarte bine, dar încheiat cu o pasă extrem de proastă. Pe lângă faptul că nu au mai avut nicio ocazie clară de gol, Rapid Suceava a şi primit unul după o bâlbâială colectivă.

Meciul Rapid Suceava – CF Brăila s-a încheiat cu scorul de 1-1, jucătorii formaţiei gazdă fiind şi cu mintea, şi cu „fizicul” deja în vacanţă. În ultima rundă din acest sezon competiţional, Rapid Suceava va evolua pe terenul grupării Gloria Buzău. Indiferent de rezultatele înregistrate în această rundă, formaţia suceveană va încheia campionatul pe locul V.


Rapid Suceava: C. Pascal – D. Bălan (cpt.), Ferariu, Plecanciuc, Sumanariu – Gheorghiciuc, Sfrijan, M. Onciu, G. Apostol – M. Negru, Buziuc. Rezerve: Rebenciuc – R. Sava, C. Bosânceanu, R. Bosânceanu, Vornicu, Velescu. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

CF Brăila: C. Mitrea – G. Niţă, Bârsănel, Stănciulescu (cpt.), Stângaciu, Petean, G. Gheorghe, Spătaru, A. Puşcaşu, A. Radu, Bg. Ungureanu. Rezerve: Şt. Leu – Mucuţă, T. Vişan, P. Ioan, Pitulice, I. Kovacs, Spiridon. Antrenor: Alin Pânzaru.

Arbitru: Dan Grigore Botescu (Bucureşti); Asistenţi: Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) şi Cosmin Vătămanu (Bucureşti).

Rezultate consemnate în etapa a IX-a:

FC Voluntari – SC Bacău                3-2

Academica Piteşti – Gloria Buzău          5-1

Rapid Suceava – CF Brăila            1-1

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI