S-a apucat de tâlhării pentru a-şi serba ziua de naştere !

> Tânărul de 21 de ani a fost însă prins > Victima aleasă de el a fost o femeie de 76 de ani

Dorinţa de a petrece atunci când îţi sărbătoreşti ziua de naştere este mare pentru oricine şi la fel i s-a întâmplat duminică şi unui tânăr din municipiul Suceava. Dar ce te faci însă atunci când nu ai niciun ban în buzunare? Tânărul de 21 de ani a ales un răspuns total eronat la această întrebare, deoarece a decis să se apuce de tâlhărit femeile în mijlocul străzii. În jurul orei 10.30 s-a şi apucat de treabă. Aflat în zona străzii Mitropoliei din municipiul Suceava, a pus ochii pe o femeie, de 76 de ani, din localitate, care se îndrepta, fără a bănui nicio clipă că avea să devină victimă, spre unitatea de cult din apropiere, pentru a participa la serviciul religios. La un moment dat, după cum avea să le povestească jandarmilor suceveni, de ea s-a apropiat o persoană necunoscută, care, fără să-i adreseze un cuvânt, i-a smuls poşeta de pe umăr şi apoi a fugit printre blocuri. Atunci bătrâna a început să strige după ajutor şi să-şi solicite bunul înapoi, strigăte care, din fericire pentru ea, au fost auzite de un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, care efectua serviciul de ordine şi siguranţă publică în zonă. Jandarmii au pornit în urmărirea tâlharului, reuşind să-l prindă şi să-l imobilizeze pe strada Tipografiei.

Potrivit datelor obţinute de la Compartimentul informare şi relaţii publice din cadrul IJJ Suceava, luat la întrebări despre cele făcute, tânărul a declarat că… „fiind ziua sa de naştere, avea nevoie de bani pentru a sărbători. Astfel, a smuls poşeta femeii şi a încercat să-şi piardă urma printre blocuri, însă, descumpănit de strigătele victimei, după vreo 20 de metri, a aruncat poşeta în iarbă şi a continuat să fugă” în speranţa că nu va fi identificat. Persoana vătămată şi-a recuperat poşeta, în care avea suma de 50 de lei, chei, carduri şi medicamente, iar tânărul a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: