Proclamaţia de la Rădăuţi a fost trimisă de Cancelaria Primului Ministru la MDRAP, „spre analiză şi informare”

Sorin Robu

Sorin Robu

„Proclamaţia de la Rădăuţi”, prin care se cere Guvernului soluţionarea rapidă a situaţiei municipiului Rădăuţi, care nu are conducere, iniţiată de Sorin Robu şi susţinută de un grup de rădăuţeni, a fost transmisă Cancelariei Primului Ministru, care a transmis­o, „spre analiză şi informare”, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Iniţiatorul Proclamaţiei, Sorin Robu, a declarat că este mulţumit că sesizarea pe care a făcut­o Guvernului a fost deja transmisă la MDRAP şi că Guvernul a luat act de problemele grave cu care se confruntă municipiul Rădăuţi şi populaţia acestui oraş.

„Eu am venit cu un document prin care s­a luat act de situaţia municipiului Rădăuţi, pe când Prefectura nu a dat publicităţii nimic” a spus Sorin Robu. El a menţionat că a transmis această proclamaţie şi Preşedinţiei României, Ministerului Afacerilor Interne şi Senatului României.

Ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Pop, a declarat, joi, la Suceava, că situaţia municipiului Rădăuţi este în atenţia Guvernului şi că se aşteaptă ca miercuri (aşadar, la mijlocul acestei săptămâni) să fie adoptat un act normativ prin care aceasta să fie soluţionată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: