Partidul Verde Suceava cere primarului Ion Lungu să dispună ca asfaltările să se facă noaptea

Preşedintele filialei Suceava a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, susţine că lucrările de asfaltare din municipiul Suceava ar trebui să se facă noaptea, pentru a nu genera blocaje în trafic.

„Partidul Verde filiala judeţeană Suceava îi sfătuieşte pe actualii constructori care «înfrumuseţează» municipiul Suceava să efectueze anumite lucrări, de asfaltare, pe timp de noapte. Atunci circulaţia este aproape de zero, deranjul este minim şi dumnealor pot să-şi desfăşoare utilajele şi oamenii cum le pofteşte inimioara” susţine Acibotăriţă într-un comunicat.

El mai arată că, în eventualitatea că nu doresc acest lucru, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, îi poate ajuta. „Bunăvoinţă şi inteligenţă dacă este, atunci orice lucru se poate realiza” arată liderul PV Suceava.

De menţionat este că, recent, prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat că şantierele deschise non-stop în municipiul Suceava sunt un factor important de poluare care afectează zi de zi sănătatea locuitorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: