În organizarea fundaţiei „Star of Hope” România, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Filadelfia” Suceava şi DGASPC

Sesiune gratuită de informare pentru părinţii care au copii cu dizabilităţi intelectuale

> Participă o echipă multidisciplinară din Iaşi, din care vor face parte medicul specialist neuropsihiatru Ion Arsene, psiholog Alina Romaniuc, psihopedagog Adina Ciobănaşu, kinetoterapeut Alis Vişan şi Camelia Topală, asistent social

 

Fundaţia „Star of Hope” România, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Filadelfia” Suceava şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava organizează o sesiune gratuită de informare pentru părinţii care au copii cu dizabilităţi intelectuale, sâmbătă, 23 mai, de la ora 10, în aula Liceului Teoretic „Filadelfia” din Suceava.

„În cadrul întâlnirii se va evalua nevoia de instruire a părinţilor care au copii cu dizabilităţi din judeţul Suceava şi se va prezenta «Modelul de intervenţie» dezvoltat în România de Fundaţia «Star of Hope», în domeniul dizabilităţilor (copii cu autism, sindrom Down, paralizie cerebrală şi alte dizabilităţi intelectuale). Va urma o sesiune de întrebări şi răspunsuri adresate echipei multidisciplinare de specialişti de la Fundaţia «Star of Hope» România” au precizat organizatorii.

Participă la eveniment Aurora Vatamaniuc, preşedinte executiv al Fundaţiei „Star of Hope” România şi Gabriela Răducanu, director de programe ale fundaţiei. Din echipa multidisciplinară din Iaşi vor face parte medicul specialist neuropsihiatru Ion Arsene, psiholog Alina Romaniuc, psihopedagog Adina Ciobănaşu, kinetoterapeut Alis Vişan şi Camelia Topală, asistent social. Participă, de asemenea, şi părinţii care au copii cu nevoi speciale de la asociaţiile de părinţi din Dorohoi şi Iaşi.

Această sesiune este oferită gratuit de specialiştii Fundaţiei „Star of Hope” România, organizaţie neguvernamentală, apolitică, „bazată pe principii şi valori creştine”. Membră a organizaţiei „Star of Hope International” Suedia, este prezentă în România de mai bine de 25 ani, având sediul central la Iaşi. Misiunea sa este „îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor aflaţi în dificultate, în special a copiilor cu dizabilităţi”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: