Pentru sesiunea din iunie a examenelor de limba franceză DELF şi DALF, inclusiv la USV

Perioada înscrierilor s-a prelungit

Înscrierile pentru examenele de limba franceză DELF şi DALF, sesiunea 6-7 iunie, se prelungesc până pe 22 mai la Universitatea Suceava şi în celelalte centre de examen de la Institutul Francez Iaşi şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. Aceste examene sunt organizate prin Institutul Francez Iaşi, instituţie a Ambasadei Franţei în România şi centru acreditat de cursuri şi examene de limba franceză.

Centrul de examen de la USV a fost deschis pentru a oferi şi studenţilor din Suceava posibilitatea de a obţine diplomele DELF şi DALF – diplomă de studii în limba franceză şi diplomă de limba franceză aprofundată – la ei acasă. Aceste diplome validează competenţele de limbă franceză în conformitate cu Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbile Străine, sunt valabile pe viaţă şi recunoscute internaţional, atât pentru studiile universitare în spaţiul francofon, cât şi în viitoarea carieră.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI