La faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la badminton

Rezultate deosebite pentru doi sportivi ai Şcolii Gimnaziale din Horodnic de Sus

Doi dintre elevii Şcolii Gimnaziale din Horodnic de Sus au reprezentat judeţul Suceava la faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la badminton. În pofida faptului că au concurat împotriva multor jucători ce fac badminton de performanţă la cluburi din ţară, cei doi sportivi din judeţul Suceava, pregătiţi de profesorii Gheorghe Onica şi Cristinel Stanichevici, au avut o comportare onorabilă în teren, astfel că Gheorghe Luţa a terminat competiţia masculină pe locul cinci, în timp ce la fete, Viorica Maria Luţa a ieşit a şasea. După finale, organizatorii au dat startul unui alt concurs, rezervat doar sportivilor nelegitimaţi. De această dată, Gheorghe Luţa şi Viorica Maria Luţa au reuşit evoluţii şi mai bune în concursul individual, ambii impunându-se în final la masculin, respectiv feminin.

“În condiţiile în care sportivii noştri nu sunt legitimaţi ca sportivi de performanţă, consider că aceste rezultate sunt remarcabile, mai ales că au fost obţinute concurând cu sportivi valoroşi din Galaţi, Timişoara, Bucureşti, Bacău. Vreau să mulţumesc firmei Tarsin Bucovina care ne-a ajutat şi ne ajută mereu în activitatea noastră, domnului Gheorghe Adrian şi doamnei Maximiuc Doina.

Aceste rezultate remarcabile ne-au determinat să organizăm un puternic turneu de badminton ce se va desfăşura în perioada 15-17 mai la Horodnic de Sus şi Marginea, cu peste 80 de sportivi din toată ţara, la care va participa şi preşedinta Federaţiei Române de Badminton, Animona Hutu”, a declarat profesorul Gheorghe Onica.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: