Prof. Daniela Ceredeev din Vatra Moldoviţei, Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie

mol_mentor2015MOL România şi Fundaţia pentru Comunitate au acordat Premiile Mentor pentru Excelenţă în Educaţie unui număr de zece profesori şi antrenori de excepţie, în cadrul unui eveniment ajuns la cea de-a cincea ediţie. Cei zece mentori din acest an au fost selectaţi de Consiliul Director al Fundaţiei Pentru Comunitate, care a primit 441 dosare prin care au fost nominalizate 202 persoane. Laureaţii au primit câte un premiu în valoare de 8.000 de lei şi un trofeu special, Trofeul Mentor, realizat de artistul Ioan Nemţoi. Prin Premiul Mentor, spun organizatorii, „se recunoaşte activitatea acelor profesori, antrenori, mentori care reuşesc să stimuleze copii talentaţi, a căror excelenţă educativă a condus generaţii întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale”.

Printre câştigătorii Premiului Mentor – ediţia 2014 se numără şi prof. Daniela Luminiţa Ceredeev. Profesoara de limba şi literatura română din Vatra Moldoviţei conduce activităţi de voluntariat şi responsabilitate socială, şcoală de vară, educaţie ecologică, inspirând copiii să devină ei înşişi schimbarea pe care doresc să o vadă în lume.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: