Concursul de ocupare a funcţiilor de inspector general adjunct la IŞJ Suceava

Cele două adjuncte aflate pe post s-au înscris şi nu au contracandidaţi

> Nu acelaşi lucru se întâmplă în cazul concursului pentru şefia Casei Corpului Didactic, la care şi-au depus candidatura Constantin Mărgineanu şi Traian Duminică

inspectoratInspectoarele generale adjuncte aflate pe funcţie la Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, profesoarele Gabriela Scutaru şi Cristina Teodorovici, s-au înscris la concursul organizat de Ministerul Educaţiei pentru ocuparea celor două funcţii, pentru o perioadă de 4 ani, ele neavând contracandidaţi.

Ambele ocupă cele două posturi de inspector general adjunct din anul 2012, fiind numite cu detaşare în interesul învăţământului de Ministerul Educaţiei, până la organizarea unui concurs. Prof. Gabriela Scutaru răspunde de departamentul „Curriculum. Controlul şi asigurarea calităţii”, iar Cristina Teodorovici, de departamentul „Descentralizare, management instituţional, dezvoltarea resursei umane”.

Concursul se va desfăşura la sediul Ministerului Educaţiei, în perioada 20 aprilie – 29 mai 2015.

În aceeaşi perioadă va avea loc şi concursul pentru funcţia de director al Casei Corpului Didactic „George Tofan”, pentru care există două candidaturi, cea a actualului director, prof. Constantin Mărgineanu, şi cea a fostului director, prof. Traian Duminică, în prezent profesor metodist la CCD Suceava. Cei doi sunt prieteni şi au făcut „rocadă” între ei, la conducerea CCD, după cum s-a exprimat ieri directorul Mărgineanu. Despre confruntarea de la concurs, actualul director a declarat că aceasta va depinde doar de comisia de la minister şi de „ce ştie fiecare”. El a mai spus că „mari probleme nu-mi fac”, fiindcă are ca variante reîntoarcerea la catedră sau ieşirea la pensie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: